Vad kostar Zeloso?

Vi på Zeloso tycker inte om krångliga och bindande avtal som är svår att avsluta. Du provar Zeloso kostnadsfritt i en eller ett par månader. Sedan betalar du endast en liten kvartalslisens i förskott för att ha tillgång till programmet. Innan du får nästa faktura kan du avsluta licensen utan avgifter eller kostnader. 

(Efter avslutad licenstid har du fortfarande tillgång alla dina uppgifter men kan inte skapa nya kalkyler och offerter. Du kan i lugn och ro avsluta dina pågående projekt, orders och spara ner allt du behöver ha kvar.) 

START

Engångskostnad

Zeloso 3.1

0:-

Produktionskalender

0:-

Kundstöd/CRM*

0:-

Zeloso Statistik*

0:-

Koppling till Fortnox

1995:-

Koppling till Outlook

1995:-

GRUND

Månadskostnad

Zeloso 3.1

995:-

Produktionskalender

395:-

Kundstöd/CRM*

0:-

Zeloso Statistik*

0:-

Koppling till Fortnox

95:-

Koppling till Outlook

95:-

EXTRA ANVÄNDARE

Månadskostnad

Zeloso 3.1

295:-

Produktionskalender

95:-

Kundstöd/CRM*

0:-

Zeloso Statistik*

0:-

Koppling till Fortnox

0:-

Koppling till Outlook

0:-

Extratjänst: Import av kundregister 950:-

* Kundstöd/CRM kommer våren 2022. Zeloso Statistik kommer hösten 2022

Zeloso i andra branscher

Zeloso är i grunden utvecklat för skyltbranschen och har används i över 15år. Alla maskiner, material och tjänster bearbetas i programmets infobord som beräknar överlapp, våder, förbrukning, omkrets, tid och andra viktiga branschparametrar. Resultatet blir en väl beräknad offert med tydliga marginaler, tider, priser och självklart planeringsunderlag.

Men det fungerar utmärkt att bli effektiv i andra branscher också. Här är några förslag på branscher där Zeloso också kan göra stor skillnad. Möjligheterna är stora och det är bara fantasin som begränsar!

Städ & sanering

Problemet för framgångsrika städföretag ligger i planering och att ta rätt betalt av kunden. Med Zeloso blir prissättning en dröm med färdiga mallar, artiklar och modeller för olika typer av förfrågan. Ni matar endast in era timkostnader och vips är ni igång. Fördelarna är arbetsorderna som ger tydlig information om vad och uppskattad tid.

Hantverkare & montörer

Att ta betalt för sina tjänster eller produkter kan vara svårt att beräkna. Plattformen Zeloso hjälper att lämna professionella offerter och underlag oavsett om du är en montör, poolskötare, snickare, fastighetsskötare eller allt i allo. Nu kan du enkelt beräkna alla du ska ta betalt för som tid, produkter, resa, bil och andra saker som du erbjuder dina kunder. Med Zeloso kan du lägga mer tid på att jobba och tjäna pengar än att sitta och räkna på jobb.

Konferens & catering

Att räkna på en konferens med stolar, bord, projektor, kaffe, smörgåsar och andra variabler kan vara tidskrävande. Att kunden sedan ändrar antal deltagare och lägger till olika allergier på fikat är påfrestande. Med Zeloso blir detta mycket enkelt då alla delar i beräkningen tar hänsyn till tid, inköp och annat som är viktigt för att få det att gå ihop. Sen om det är en minimässa eller en utbildning gör ingen skillnad. Du kommer ha full koll på allt