Vad kostar Zeloso?

Utvärdera!

Vi låter dig utvärdera programmet skarpt utan kostnad i en månad eller två.

Du behöver bara sätta dig in i hur Zeloso fungerar.

Blir du sedan effektiv betalar du endast en mindre månadskostnad för att få tillgång till Zeloso´s alla verktyg.

Inga bindningstider eller krångliga avtal som försvårar för dig.

Vill du sedan i framtiden inte använda Zeloso blir det självklart inga mer kostnader för ditt företag.

ABONNEMANG PRIS/MÅN. START GRUND EXTRA ANVÄNDARE
Zeloso 3.0 0:- 995:- 295:-
Produktionskalender (vintern 2020-2021) 0:- 295:- 95:-
Kundstöd/CRM ( våren 2021)
Zeloso Statistik (våren/sommaren 2021)
Koppling till Fortnox 1995:- 95:- 0:-
Koppling till Outlook 1995:- 95:- 0:-
EXTRA TJÄNSTER PRIS
Import av kundregister 950:-

Referenser

Enda sedan första Zeloso släpptes i början på 2000-talet har vi haft många nöjda användare. Det är mycket olika hur företagen använder Zeloso och i vilken utsträckning. Några använder endast kalkylen för att beräkna sina webbpriser vissa fullt ut med koppling till Fortnox och Outlook kalender. Här har vi ett urval av några licensanvändare och deras personliga upplevelser över programmet.

Reklamcentra AB

Företaget Reklamcentra i Luleå var en av de första att installera en fullversion av Zeloso 1.0 och jobbar med programmet dagligen i sin verksamhet.

Reklamcentra: -Äntligen! Vi har väntat på denna uppdatering och det ska bli skönt med en modernare plattform. Zeloso ser vi  som en naturlig del i vår produktion och programmet har hjälpt oss till vad vi är idag.

/Roger Kurkkio

Imega Display AB

Gällivare företaget Imega Display har jobbat med Zeloso 1.0 ÅF-licens sedan programmet släpptes.

Imega Display AB: -Zeloso har hjälpt oss att räkna på jobb under många år. Det givit oss förståelse av vikten att ha bra kalkylunderlag för produktionen. Det ska bli intressant att börja jobba i den nya plattformen.

/Kent Fyrén

IR Skylt AB

I Falun finns IR-Skylt som jobbat med ett Zeloso 1.0 ÅF-licens ett litet tag men har redan nu förbeställt Zeloso 3.0 så fort det släpps.

”Uttalande är på gång!”

/Andreas Lindberg

Grizzly.se

Grizzly i Östersund är initiativtagare till Zeloso och var företaget som utvecklade grunderna till programmet. Då endast anpassat för skyltbranschen och Grizzlys återförsäljare. Nu utvecklas programvaran vidare i nytt bolag med större visioner och för flera branscher.

Grizzly: -Största fördelen med Zeloso 1.0 är att vi snabbt får iväg offert till kund som sällan har tid att vänta. Vilket i sin tur gör att vi blir effektivare och får tid över att ta hand om flera kunder. För oss är Zeloso ovärderlig och vi bara älskar den nya plattformen

/Monica Häggström Projektledare

Zeloso i andra branscher!

Zeloso är utvecklat för skylt och storformatsbranschen men det fungerar utmärkt att bli effektiv i andra branscher också. Här nere några förslag vad som kan tänkas fungera. Möjligheterna är stora och det är bara fantasin som begränsar!

Skylt & storformat

Zeloso är i grunden utvecklat för skyltbranschen och har används i över 15år. Alla maskiner, material och tjänster bearbetas i programmets infobord som beräknar överlapp, våder, förbrukning, omkrets, tid och andra viktiga branschparametrar. Resultatet blir en väl beräknad offert med tydliga marginaler, tider, priser och självklart planeringsunderlag.

Städ & sanering

Problemet för framgångsrika städföretag ligger i planering och att ta rätt betalt av kunden. Med Zeloso blir prissättning en dröm med färdiga mallar, artiklar och modeller för olika typer av förfrågan. Ni matar endast in era timkostnader och vips är ni igång. Fördelarna är arbetsorderna som ger tydlig information om vad och uppskattad tid.

Hantverkare & montörer

Att ta betalt för sina tjänster eller produkter kan vara svårt att beräkna. Plattformen Zeloso hjälper att lämna professionella offerter och underlag oavsett om du är en montör, poolskötare, snickare, fastighetsskötare eller allt i allo. Nu kan du enkelt beräkna alla du ska ta betalt för som tid, produkter, resa, bil och andra saker som du erbjuder dina kunder. Med Zeloso kan du lägga mer tid på att jobba och tjäna pengar än att sitta och räkna på jobb.

Konferans & catering

Att räkna på en konferens med stolar, bord, projektor, kaffe, smörgåsar och andra variabler kan vara tidskrävande. Att kunden sedan ändrar antal deltagare och lägger till olika allergier på fikat är påfrestande. Med Zeloso blir detta mycket enkelt då alla delar i beräkningen tar hänsyn till tid, inköp och annat som är viktigt för att få det att gå ihop. Sen om det är en minimässa eller en utbildning gör ingen skillnad. Du kommer ha full koll på allt…

Viktigt att veta är om du väljer att avsluta så har du full tillgång till alla dina uppgifter i Zeloso. Vi stänger inte bara ner dig utan pausar och låter alla gällande offerter och orders löpa ut som det ska. Självklart begränsas du med att inte kunna skapa nya kalkyler och offerter. Detta ger dig möjlighet att i lugn och ro avsluta Zeloso utan problem.