calle

Abonnemang

Vår prismodell är som programmet enkelt, smidigt och du betalar bara för det du använder. Abonnemangskostnaden är en grund och sedan tillkommer för de extra användare du behöver. Eftersom nya moduler inplanteras i Zeloso kan du uppdatera eller stanna kvar med grunden. Abonnemanget betalas i förskott per kvartal, vill du inte längre ha tillgång till programmet avslutar du bara före nästa betalning. Inga krångliga avtal eller onödiga kostnader för ditt företag.

Zeloso är utvecklat för skylt och storformats branschen men fungerar utmärkt till flera. Nedan har vi några branscher som fungerar  utmärkt att bli effektiv i med Zeloso. Möjligheterna är stora och det är bara fantasin som begränsar…

Skylt & storformat

Zeloso är i grunden utvecklat för skyltbranschen och har används i över 15år. Alla maskiner, material och tjänster bearbetas i programmets infobord som beräknar överlapp, våder, förbrukning, omkrets, tid och andra viktiga branschparametrar. Resultatet blir en väl beräknad offert med tydliga marginaler, tider, priser och självklart planeringsunderlag.

Städ & sanering

Problemet för framgångsrika städföretag ligger i planering och att ta rätt betalt av kunden. Med Zeloso blir prissättning en dröm med färdiga mallar, artiklar och modeller för olika typer av förfrågan. Ni matar endast in era timkostnader och vips är ni igång. Fördelarna är arbetsorderna som ger tydlig information om vad och uppskattad tid.

Hantverkare & montörer

Att ta betalt för sina tjänster eller produkter kan vara svårt att beräkna. Plattformen Zeloso hjälper att lämna professionella offerter och underlag oavsett om du är en montör, poolskötare, snickare, fastighetsskötare eller allt i allo. Nu kan du enkelt beräkna alla du ska ta betalt för som tid, produkter, resa, bil och andra saker som du erbjuder dina kunder. Med Zeloso kan du lägga mer tid på att jobba och tjäna pengar än att sitta och räkna på jobb.

Konferans & catering

Att räkna på en konferens med stolar, bord, projektor, kaffe, smörgåsar och andra variabler kan vara tidskrävande. Att kunden sedan ändrar antal deltagare och lägger till olika allergier på fikat är påfrestande. Med Zeloso blir detta mycket enkelt då alla delar i beräkningen tar hänsyn till tid, inköp och annat som är viktigt för att få det att gå ihop. Sen om det är en minimässa eller en utbildning gör ingen skillnad. Du kommer ha full koll på allt…

ABONNEMANG PRIS/MÅN. START GRUND EXTRA ANVÄNDARE
Zeloso 3.0 0:- 995:- 295:-
Produktionskalender (vintern 2020-2021)
Kundstöd/CRM ( hösten 2020)
Zeloso Statistik (hösten 2020)
Koppling till Fortnox 1995:- 95:-
Koppling till Outlook 1995:- 95:-
EXTRA TJÄNSTER PRIS
Import av kundregister 950:-

Referenser

Sedan första Zeloso släpptes i början på 2000 talet har vi haft många nöjda användare. Här har vi ett urval av några licensanvändare och deras personliga upplevelser över programmet. Alla som jobbat med Zeloso har meddelat att dom självklart går över till Zeloso 3.0 när det nu släpps i början av 2019.

Reklamcentra AB

Företaget Reklamcentra i Luleå var en av de första att installera en fullversion av Zeloso 1.0 och jobbar med programmet dagligen i sin verksamhet.

Reklamcentra: -Äntligen! Vi har väntat på denna uppdatering och det ska bli skönt med en modernare plattform. Zeloso ser vi  som en naturlig del i vår produktion och programmet har hjälpt oss till vad vi är idag.

/Roger Kurkkio

Imega Display AB

Gällivare företaget Imega Display har jobbat med Zeloso 1.0 ÅF-licens sedan programmet släpptes.

Imega Display AB: -Zeloso har hjälpt oss att räkna på jobb under många år. Det givit oss förståelse av vikten att ha bra kalkylunderlag för produktionen. Det ska bli intressant att börja jobba i den nya plattformen.

/Kent Fyrén

IR Skylt AB

I Falun finns IR-Skylt som jobbat med ett Zeloso 1.0 ÅF-licens ett litet tag men har redan nu förbeställt Zeloso 3.0 så fort det släpps.

”Uttalande är på gång!”

/Andreas Lindberg

Grizzly.se

Grizzly i Östersund är initiativtagare till Zeloso och var företaget som utvecklade grunderna till programmet. Då endast anpassat för skyltbranschen och Grizzlys återförsäljare. Nu utvecklas programvaran vidare i nytt bolag med större visioner och för flera branscher.

Grizzly: -Största fördelen med Zeloso 1.0 är att vi snabbt får iväg offert till kund som sällan har tid att vänta. Vilket i sin tur gör att vi blir effektivare och får tid över att ta hand om flera kunder. För oss är Zeloso ovärderlig och vi bara älskar den nya plattformen

/Monica Häggström Projektledare

Vad är vinsten?

När plattformen Zeloso används får företaget större kontroll på tider, vinstmarginal och kostnader. Vår filosofi är att Zeloso ska betala sig direkt, det ska inte vara en kostnad eller börda för företaget. Tiden du tjänar på att jobba effektivare bestämmer du själv vad du ska göra med. Golf, utlandsresor, familjen eller ännu mera affärskontakter och ännu större vinstmarginal?

 

Vi tillhandahåller ett verktyg som ger förutsättningar att bli effektiv. Sen är det upp till dig att lyckas!

Välkommen till Zeloso!